Personal tools

BD Will-Do

From Eth0Wiki

Jump to: navigation, search
Event Will-Doos Birthday Party
Name Will-Doos Birthday Party


Duration 2009/07/25 - 2009/07/26
Information

Belangrijke vraag!!

Komt er iemand langs de buurt van Giethoorn rond 22/22:30 uur? (ligt ongeveer 10 km van Steenwijk af, en als je via Zwolle naar boven rijdt kom je geloof ik langs steenwijk).


Een vriendin van mij komt daar vandaan maar heeft geen vervoer meer, dus zou dan niet kunnen komen.. En dat zou ik erg jammer vinden. Mijn vraag is dus of iemand haar mee kan/wil nemen? Will-Do


(ze moet tot 22 uur werken, vandaar rond 22/22:30 uur)


Thyrif komt ongeveer langs steenwijk rond die tijd (dat ligt 10km vanaf meppel, niet zwolle, will-doosje ^^) Tenminste, het plan was rond 9 uur bij will-do te zijn, maar mij kennende was ik toch wel later weggegaan dus kan dr wel meeslepen. rond 10 uur is doenbaar (echt veel later is mss niet handig)

Will-Do Tof ^^ Ik heb Thyrifs gegevens naar haar toe gestuurd ;)

Noes! Specs en alles? :+ - Thyrif

Will-Do Uhu, ze weet nu zelfs hoe "groot" je bent ;)

Stitch (wat blaat ik nou, het is al gefixt)


I-net

Voor de mensen die internet willen. Draadloos is beveiligd via o.a. Mac adressen en moeilijk te hacken (aka moeite). Draad i-net doet het wel, maar voor de beneden verdieping is er maar 1 kabeltje. (voor de mensen die i-net NODIG hebben, er zijn minimaal 6 kabeltjes boven, maar daar is geen gezelligheid)

Mochten meer mensen dus meer i-net willen hebben dan 1 kabeltje moet iemand iets geniaals bedenken ;)


Wat?

Op 22 juli wordt ik ouder en daarom moet er natuurlijk feest gevierd worden!

Waar?

Als het mag van mijn ouders Het mag van mijn ouders in Joure (Groter huis + tuin en mogelijk BBQ/Vuur):


Te bereiken met bussen vanuit Lwarden, Sneek en H'veen. Mocht je met de bus komen meld het dan even, dan komt iemand je bij de halte vandaan halen ;).


Te bereiken met de auto via de A7, A6 (en de A32) http://maps.google.com/. Mocht je Joure wel kunnen vinden en mijn huis niet, vertel dan even uit welke richting je komt en ik zorg dat er op een herkenbaar punt iemand is die je ophaalt ;)

Wanneer?

25 juli, vanaf 21 uur savonds, tot 26 juli

Tijd veranderd van 20 naar 21 uur ivm voorbereidingen en HAR meeting

Sleepovers?

Dat kan beperkt, dus vooraf even melden en je moet zelf spullen meenemen.

Het wordt in Joure gehouden en hier is meer plaats om te slapen, dus jeej ;)


Thema?

Heleen heeft een thema voor het feestje bedacht. Uiteraard weet ik het thema niet, behalve dan dat er meisjes in mooie jurken involved zijn.. Voor meer info moet je haar contacten ;). Wel weet ik 1 regel: Geen gekleurde (aka vlekken makende) drankjes zolang Heleen haar jurk aan heeft ;)


Activiteiten

  • Computeren
  • Feesje vieren
  • Slacken
  • BBQ/vuur
  • Zwemmen


Meenemen

  • Slaapspul als je wilt slapen
  • Graag wat te eten of drinken, want ik hoorde dat Heleen 30 mensen heeft uitgenodigd en iedereen voorzien van voedsels is duur :P. Ik heb 1 krat bier, 2 flessen canei, wat fris, chips en nootjes. Als je meer wilt moet je het meenemen ;)


Wie komen er?