Personal tools

Eth0:2008 Summer/Promotext Nederlands

From Eth0Wiki

Jump to: navigation, search
Eth0oldlogo.jpg
[POST-EVENT] This is information about the Eth0:2008 Summer Edition. [POST-EVENT]
Eth0oldlogo.jpg


The promotional text below can be used to inform people about eth0.

Het evenement

Wat is eth0? In principe is het een lanparty van een week... maar dan wel een beetje anders dan anders. Om te beginnen worden de meeste lanparties binnen gehouden, terwijl eth0 zich buiten afspeelt. Je neemt dus naast je computer, ook je tentje of caravan mee van waaruit je dan kan slapen èn computeren (een klein tentje meenemen om alleen in te slapen, en met een stel anderen computeren in een grote tent kan natuurlijk ook).

Daarnaast is het onderwerp anders. De meeste lanparties richten zich voornamelijk op gamen. Op eth0 kan er natuurlijk ook gegamed worden en streven we ernaar ook een paar gamecompetities te organiseren, maar daar blijft het niet bij. Er zullen iedere dag interessante lezingen, workshops en discussiemogelijkheden zijn, die iedere bezoeker van het evenement gratis kan bijwonen. Deze richten zich op de volgende gebieden:

  • Open source software, standaarden en non-windows operating systems
  • Multimedia en webdevelopment
  • Wireless networking
  • Gaming en game development

Naast al die leerzame dingen heb je natuurlijk ook de behoefte je te ontspannen. Daarom willen we ook leuke activiteiten organiseren die even niets met de computer te maken hebben; bijvoorbeeld paintballen in het bos naast het veld, en een bord- en kaartspelletjeshoek. Voor de verzorging van de inwendige mens, zal het mogelijk zijn iedere dag voor een klein bedrag een prima avondmaaltijd te eten.

Wanneer? Waar? Hoe?

eth0 wordt gehouden van 5 tot 11 juli 2008, bij het Boshuis in Wieringerwerf (Noord-holland). De exacte toegangsprijs is op dit moment nog niet bekend, maar zal in ieder geval onder de € 200 voor het hele evenement komen te liggen, met de mogelijkheid om een goedkoper kaartje voor minder dagen te kopen. Hiervoor heb je dan een plek op het terrein voor je tent en een parkeerplek voor je auto, en gebruik van stroom, netwerk, internet, toiletten en douches.

Meer info

Voor meer informatie, of om je aan te melden, kun je kijken op de website: www.eth-0.nl. Ook is er allerlei informatie te vinden op de eth0 Wiki: wiki.eth-0.nl.