Personal tools

Event:LARP schieten

From Eth0Wiki

Jump to: navigation, search

Jawel, het schieten van Luser Attitude Readjustment Pijlen, volledig non-lethal, deze dingen dus: http://www.eshdavinci.nl/uploads/images/Veiligheidspijl%20v3.png

Waar

Op 't sportcentrum van de TU/e te Eindhoven, bijna-belgie, http://w3.tue.nl/fileadmin/organisatie/objects/doc/plattegrond2006.pdf 't ding gemarkeerd SP zou 't moeten zijn, parkeerplaatsen zat op de campus.

Wanneer

24 mei 2008, vanaf 9:00 tot een uur of 5, of wanneer iedereen ineenstort van vermoeiing

Wat

Shameless plug: 24 mei organiseerd Da Vinci een sportief toernooi. Teams nemen het tegen elkaar op een geïmproviceerd slagveld in een middeleeuws aandoende strijd. Teams proberen elkaar uit te schakelen door elkaar met pijlen te beschieten. Niet met normale pijlen, maar met speciale veiligheidspijlen met een zachte punt.

Het concept van de wedstrijd is een mengeling van paintball en trefbal, maar dan zonder de verf. De wedstrijd zal plaasvinden in een van de sporthallen van het sportcentrum.

Het team dat het langste in deze enerverende match het langste blijft staan wint de wedstrijd. Uiteindelijk zal er aan het eind van de dag één team als winnaar overblijven. Dat team mag zich winnaar van de slag om de TU/e mogen noemen, en verdiend natuurlijk een leuke prijs.

Wie

Kinda plan

  • 09:00 tot 10:30: Er wordt uitleg gegeven over de regels en de teams kunnen hun eerste pijlen gaan schieten onder begeleiding van ervaren schutter.
  • 10:30 tot 12:00: De eerste poule wedstijden worden geschoten
  • 12:00 tot 12:30: Lunch-pauze
  • 12:30 tot 14:00: De tweede helft van de poule wedstrijden worden geschoten
  • 14:00 tot 16:00: De finalerondenworden verschoten

daarna, whatever :)