Personal tools

Event:P-Feest & my sweet 17

From Eth0Wiki

Jump to: navigation, search

P-Feest & my sweet 17

Op 7 Juli krijgen een aantal van de bezoekers van eth-0 de laatste punten voor hun propedeuse! Dit vraagt natuurlijk om een feest!! Degene die als het goed is hun "P" halen zijn, Fransh, SheGeek, Marten, Rene, Jelmer, Sander en Gerwin!


Na 0:00 is Jailbait 17!! Ook dit moet natuurlijk gevierd worden! Met een echte my sweet 17 party.


Kortom wij gaan een leuk feestje bouwen en iedereen van eth-0 is natuurlijk uitgenodigd om mee te feesten. Wij zullen voor een deel van de hapjes en drankjes zorgen, meer is altijd welkom!

Wanneer

7 Juli 22:00 tent wordt nog bekend gemaakt.

Voor de mensen van buitenaf

Er is geregeld dat de mensen van buitenaf een avond kunnen komen voor de prijs van 1 dagpas. De pas geldt van 18:00 tot 18:00 de volgende dag. Nog onder voorbehoud.

Muziek

De muziek/audio zal verzorgt worden door Chris. Hij wil natuurlijk draaien wat wij willen horen, maar omdat wij als meisje/meisjes vast van heeeel andere muziek houden dan jullie allemaal, horen wij graag jullie muziek keuze. Zet er even bij hoe je het meeneemt. (zodat we het wel kunnen draaien.)

Muziek:

Apparatuur

Voor audio is apparatuur nodig, en op eth-0 is vast al een hele boel aanwezig waar we misschien gebruik van mogen maken. Heb je iets wat we zouden mogen gebruiken ( tnx alvast! ) zou je dat hier willen plaatsen zodat we een beeld kunnen krijgen wat er nog geregeld moet worden.

Stoney3K: Ik neem een DJ-set met speakers en licht mee, die kunnen we zonder problemen even verplaatsen (staat normaal bij de Homefree tent).

Wie komen er