Personal tools

Laura's Birthday BBQ 2011

From Eth0Wiki

Jump to: navigation, search
Event Laura's Birthday BBQ (2011 editie)
Name Laura's Birthday BBQ (2011 editie)


Duration 2011/04/29 - 2011/04/29
Information


* Open from: 17:00

(Ja, deze pagina is schaamteloos gekopiëerd van mijn 2009-feestje, met aanpassingen waar nodig. :P)

Reden

Op 17 april as. word ik alweer 23 25, dus dat moet natuurlijk gevierd worden! En hoe vier je dat beter dan met vleesch, dranck ende vermaeck? Dus vandaar deze uitnodiging voor de Birthday BBQ!

Wanneer?

Het plan was om het in principe op mijn verjaardag zelf te doen, dus vrijdag 17 april. Maar dit jaar niet, want dan heb ik daarna tentamenweken. 29 april dus.

Ja ik weet het, dat is een werkdag. (Nog steeds! Maar de 30e is het al Koninginnedag, en de zondag daarna is iedereen vast brak.) Het idee is om om 18:00 de bbq op te stoken zodat vanaf een uur of 18:30 de eerste vleesjes erop kunnen. Iedereen zou dan dus ook welkom zijn vanaf een uur of 17:00, zodat je direct uit je werk of school door kunt rijden/treinen.

Waar?

Het grasveld naast de Leonorehof-flat achter de Marijkeweg-flat. Hier dus :)

Wat moet ik meenemen?

Je zwemspullen! Uh, nee, eigenlijk niet (tenzij je graag in de sloot naast achter het grasveldje wilt springen). Het feestje is BYOB (Bring Your Own Bacon); dus ik zorg voor drankjes (alcoholisch en non-), stokbrood en kruidenboter, en wat sateetjes ofzo, en voor de rest nemen jullie allemaal je eigen portie vleesch mee. Verjaardagscadeaus meenemen is dan dus verder niet nodig!

Also: Een BARBECUE. Die heb ik namelijk niet, en anders wordt het wat lastig om het vlees gaar te krijgen, enzo. Er staat er wel eentje achter de flat hierzo, maar die is wat roestig. En dat was een understatement.

Vragen

Is het met slapen++? Voor diegene die zaterdag ook nog naar de HAR Field day gaan Koninginnedag in Wageningen willen vieren ofzo* en van ver komen? (*Geen garanties dat dit leuk is, ik heb het zelf ook nog niet eerder gedaan.)

Jup, slapen mag :) Ik heb één tweepersoons slaapbank en daarnaast is dan nog ruimte voor ongeveer twee luchtbedden. Slaapmateriaal graag zelf meenemen.

Wie komt er?

En, more importantly, wie neemt de BBQ mee?

  • Tancaliel (duh)
  • FooBar : Zet het in de agenda
  • pluisje #neemt BBQ mee
  • Bienetje
  • Ikarus : Als er niets geks in de agenda gebeurd
  • BugBlue - kan misschien binnenkort wel 'n bbq bezorgen op weg naar hekje42
  • Will-Do & neem Jan mee ;). Zijn wel íets later dan 17 uur, omdat .frl ver weg is. Hou je de bbq warm voor ons?
  • Ilse
  • Noelle
  • jij?

Wie niet?