Personal tools

Service:Security

From Eth0Wiki

Jump to: navigation, search
About this service
Contact: THE_PEST
E-mail: security@eth-0.nl

De security

Security klinkt misschien heel heftig en eng voor sommige mensen, maar dat is het totaal niet. De meeste mensen zien gelukkig ook wel in dat het nodig is. Voor de mensen die zich afvragen waar security voor nodig is en wat ze doen, is hier een korte uitleg.

Het security team controleert of er geen mensen op het terrein komen die er niet horen of niet betaald hebben. Dit om er voor te zorgen dat het een geslaagd evenement gaat worden, welke we ook volgend jaar weer kunnen herhalen. Daarnaast voorkomt het dat we met zijn allen betalen voor mensen die wel op het terrein aanwezig zijn, maar niet meebetalen.

Toegangscontrole is echter niet het enige dat we doen, en ook niet onze hoofdtaak. Dat is namelijk de veiligheid van de mensen op het veld en het eventueel ontruimen ervan. Wij willen iedereen dan ook vriendelijk verzoeken om bij problemen altijd de aanwijzingen van de security en de crew op te volgen.

Als er grote problemen zijn, zullen wij dit duidelijk maken met een geluidssignaal, namelijk een sirene of luchtalarm. Om die reden willen we iedereen bij deze ook vriendelijk verzoeken om tijdens het evenement niet zelf een luchtalarm af te laten gaan. Daarnaast zal het verzoek om het terrein te verlaten ook over zo veel mogelijk communicatiekanalen door worden gegeven. Denk hierbij aan IRC, het intranet, omroepen, etc.

Verdere taken zijn het handhaven van de orde en netheid van het veld en waar nodig mensen aan de regels te herinneren. Daarnaast zijn we ook altijd beschikbaar voor een praatje, het beantwoorden van vragen of om de weg te wijzen.

Deze club mensen heeft dus een grote verantwoordelijkheid, we staan niet zomaar wat van de zon te genieten terwijl de rest van de bezoekers zich aan het vermaken is :)

Lijkt het jou wat om ons team te versterken, en ben jij iemand waar we op kunnen bouwen? Heb je gevoel voor rechtvaardigheid en ben je niet bang voor een beetje discipline? Stuur dan eens een mailje naar: security[at]eth-0[punt]nl , we kunnnen namelijk nog flink wat mensen gebruiken. Als je geen ervaring hebt is dat niet direct een probleem, zolang je maar bereid bent om te leren.